Openingstijden  voor  leden                                            maandag t/m vrijdag 07.00 – 22.00 uur
zaterdag, zondag 08.30 – 18.00 uur
feestdagen 08.30 – 16.00 uur

Algemene Openingstijden                                            
Maandag tot en met Vrijdag   :  08.30 – 11.30  en  16.00 – 21.00

Zaterdag en zondag en feestdagen gesloten (alleen voor leden geopend)

Als u eenmaal lid bent van het fitnesscentrum dan heeft u het privilege te komen trainen tijdens de “openingstijden voor leden”. Het centrum is gedurende de openingstijden volledig geautomatiseerd. Door uw ledenpas door de cardreader te halen opent u de voordeur van de sportschool en meldt de computer u aan. Het centrum is voor uw eigen veiligheid bewaakt met camera’s en verbonden met een meldkamer. Dit innovatieve systeem is nieuw in de regio.  Echter om deze openingstijden voor leden goed te laten functioneren dient u zich strikt aan de huisregels te houden. Het is van belang dat u deze goed doorleest. De camera’s en scanner registeren wie er binnenkomt. Het is dan ook zichtbaar als een ander op uw pas het centrum betreedt. De huisregels hangen aan de wand in de hal nadat u de sportschool binnenkomt. Deze huisregels en de Algemene Voorwaarden staan ook op de website.

Eindelijk trainen/sporten wanneer het u uitkomt, zelfs in weekenden en feestdagen gedurende de openingstijden voor leden. Hoe gaaf is dat?         

De gezondheidsbar is dan wel gesloten, maar er is naast de trainingshal wel een waterkoeler voor algemeen gebruik. De kleedkamers, douches en toiletten zijn gewoon functioneel en bereikbaar.

Indien u nog niet weet hoe u met gewichten en apparatuur moet trainen of u wilt het fitnesscentrum voor de eerste keer bezoeken, dan dient u eerst op de  “Algemene openingstijden” te komen. De trainer/begeleider is dan ook aanwezig. Op die momenten is ook de gezondheidsbar geopend en is er naast het sporten ook gezelligheid te vinden. In de gezondheidsbar kunt u heerlijk bijkomen van de workout en nagenieten met een drankje.

*Probeer eens onze heerlijke, gezonde “shakes”

Deel deze pagina op uw social media

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *