Fitness

Fitness  kan heel breed worden opgevat. Ieder kan zijn eigen doelstelling behalen d.m.v het trainen met fitness/cardio apparatuur en vrijstaande oefeningen met gewichten. Bij ons valt het allemaal onder de noemer van ‘fitness’. Lekker duidelijk toch! Het juiste advies bij uw doelstelling is wat het verschil gaat maken.

Vet verbranden, spieren opbouwen of uw conditie verbeteren. Het kan allemaal met fitness. Natuurlijk moet u wel weten hoe u dat moet aanpakken. We geven u een aantal voorbeelden.

Is je doelstelling een verbetering van conditie? Dan is bijvoorbeeld een training met o.a cardio apparatuur zeker aan te raden. Echter blijkt vaak dat mensen cardio gaan beoefenen om vet te verbranden, maar die resultaten vallen juist weer tegen. Vet verbranden houdt meer in dan alleen maar op een loopband staan of op een fiets te zitten. Spieropbouw vraagt ook om een specifieke manier van training en een aangepaste voedingsgewoonte. Het is niet zo dat een doorsnee fitness training de gespierde kilo’s er aan doet vliegen. Ook is het geen garantie dat alle doelstellingen vanzelfsprekend behaald kunnen worden met een fitnesstraining. Daar heeft u het juiste advies voor nodig. En juist dat gaat het verschil maken. Bij ons bent u in goede handen, als het gaat om het behalen van uw doelstelling.

De   Coach  die  u  zal  begeleiden  in  het  behalen  van  uw  doelstellingen  is  ervaringsdeskundig  en  gediplomeerd  Personal  Trainer.

 

Wanneer u voor de eerste keer aan fitness gaat doen, zal u eerst onder begeleiding van uw “coach” mogen sporten. Dat betekent dat u gedurende die begeleidingsperiode alleen op de algemene openingstijden kan sporten. U krijgt standaard een trainingsschema en de mogelijkheid voor een persoonlijk voedingsadvies. Wanneer u naar verloop van tijd weet hoe alle fitnessapparaten werken en u de bewegingen ook goed uitvoert, dan zal uw coach toestemming geven “vrij te gaan trainen”. Dat wil zeggen dat u kan gaan sporten wanneer het u uitkomt. U mag uiteraard ook blijven trainen op de algemene openingstijden, wanneer de coach aanwezig is. Door de ledenpas door de cardreader te halen zal de voordeur automatisch openen en wordt u toegang verleend tot de sportschool gedurende de openingstijden voor leden.

Mocht u ondanks onze standaard uitstekende begeleiding toch problemen hebben met het bereiken van uw doel, zoals bijvoorbeeld afvallen of spiermassa opbouwen of heeft u motivatieproblemen dan kunt u een afspraak maken voor een complete screening met een ervaringsdeskundige. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. In de gezondheidsbar kunt u informatie inwinnen over deze extra service.

Wilt u doorlopend een persoonlijke begeleiding dan kunt u ook een gediplomeerde Personal Trainer inhuren. U kunt bij de Fitnessfabriek kiezen uit meerdere gediplomeerde Personal Trainers. Ze staan tot uw beschikking.

Laat u informeren bij de balie in onze gezondheidsbar.

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *