Personal Training
Snel jouw doel bereiken met Personal Training in Dokkum

Een van de belangrijkste redenen dat mensen hun doel(en) niet behalen tijdens hun bezoek aan de sportschool is dat men het moeilijk vindt om de fysieke grens op te zoeken. Samen met jouw personal trainer lukt dit wel en daardoor zal het resultaat vele malen beter zijn!

Personal training is mogelijk in 3 verschillende vormen; 1-op-1, met 2 óf in een klein groepje van 3 personen. Is 1-op-1 personal training voor jou te duur? Kies dan voor personal training in kleine groepjes!

Personal training bij de Fitnessfabriek

 • Resultaatgerichte trainingen
 • Professionele begeleiding
 • Persoonlijke trainingsschema’s
 • Hoge intensiteit en weinig passiviteit tijdens training
 • Inclusief professioneel voedingsadvies

Wil je snel en effectief jouw doelen bereiken met een personal trainer?

Start dan met personal training bij de Fitness fabriek in Dokkum! Als jij de knop omzet, dan helpen wij jou om met al onze ervaring jouw doel te bereiken.


De personal trainers van de Fitnessfabriek stellen zich even aan u voor.

 

 • Bert van der Roest
 • Bert

  Ik ben de oprichter en eigenaar van de Fitnessfabriek. Ik heb tien jaar professioneel gewerkt in de sportschoolwereld en ik heb samen met een collega talrijke atleten door heel Nederland begeleid op onder andere wedstrijdniveau.  De dertig jaar lange trainingservaring zorgt voor een iuitgebreide “know how” om u van dienst te kunnen zijn. U zult mij vaak gedurende de algemene openingstijden als uw coach herkennen.  

    

    

 • Gerdina de Jong
 • Sinds 2017 ben ik werkzaam bij de Fitness Fabriek als fitnessinstructrice en personal trainer. Het begeleiden van mensen in hun proces om het gestelde doel te halen en het individuele contact vind ik het leukst aan het geven van personal training! Daarnaast hoop ik mensen bewust te maken van het belang van voeding, zodat iemand op de lange termijn zelf de juiste keuzes kan maken. Vaak hoor ik dat mensen de drempel vrij hoog vinden om een sportschool binnen te lopen, maar achteraf zijn ze toch altijd blij dat ze het hebben gedaan. Dus twijfel je nog? Maak een afspraak voor een proefles en ervaar zelf hoe leuk personal training bij de Fitness Fabriek kan zijn!

   

   

  Heeft u eventueel nog vragen vul dan het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

   

   

   

  Comments 1

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *