Personal Training
Snel jouw doel bereiken met Personal Training in Dokkum

Één van de belangrijkste redenen dat mensen hun doel(en) niet behalen tijdens hun bezoek aan de sportschool is dat men het moeilijk vindt om de fysieke grens op te zoeken. Samen met jouw personal trainer lukt dit wel en daardoor zal het resultaat vele malen beter zijn!

Personal training is mogelijk in 3 verschillende vormen; 1-op-1, met 2 óf in een klein groepje van 3 personen. Is 1-op-1 personal training voor jou te duur? Kies dan voor personal training in kleine groepjes!

Personal training bij de Fitnessfabriek

 • Resultaatgerichte trainingen
 • Professionele begeleiding
 • Persoonlijke trainingsschema’s
 • Hoge intensiteit en weinig passiviteit tijdens training
 • Inclusief professioneel voedingsadvies

Wil je snel en effectief jouw doelen bereiken met een personal trainer?

Start dan met personal training bij de Fitness fabriek in Dokkum! Als jij de knop omzet, dan helpen wij jou om met al onze ervaring jouw doel te bereiken.


De eerste personal trainer en tevens eigenaar van de Fitnessfabriek stelt zich even aan u voor.

 

 • Bert van der Roest
 • Bert

  Ik ben de oprichter en eigenaar van de Fitnessfabriek. Ik heb tien jaar professioneel gewerkt in de sportschoolwereld en ik heb samen met een collega talrijke atleten door heel Nederland begeleid op onder andere wedstrijdniveau.  De dertig jaar lange trainingservaring zorgt voor genoeg “know how” om u van dienst te kunnen zijn. U zult mij vaak gedurende de algemene openingstijden als uw coach herkennen.

  Heeft u eventueel nog vragen vul dan het onderstaande formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
  [contact_form]


  Fitness Plus Abonnement

  Wanneer u het lastig vindt om alleen te trainen, maar toch uw doelstellingen wilt behalen, kan de Fitness Fabriek u een nieuwe vorm van Personal Training aanbieden. De op afspraak ingeplande training bestaat uit 1 of 2 gelijkgestemde sporters, die een half uur lang een intensief trainingsschema volgen onder begeleiding van een Personal Coach. De sporters worden eveneens begeleid middels een voedingsadvies en vet% controle meting.

  De maandelijkse contributie bedraagt 95 euro voor 1 persoon. Ook kunt u zich aanmelden met twee personen, de contributie bedraagt dan 75 euro per persoon. Dit omvat een persoonlijk intake gesprek om uw doelstelling vast te stellen, 1x per week een half uur intensieve training, controle metingen en voedingsadvies. De maandelijkse contributie is inclusief onbeperkt gebruik van de faciliteiten van de Fitness Fabriek. Dat betekent dat u naast de personal training – zo vaak u wilt- kunt sporten. Onder het kopje ‘sportmogelijkheden – fitness plus’ kunt u een aantal ervaringen lezen van fitness plus klanten.

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *