Fitness Plus

Wanneer u het lastig vindt om alleen te trainen, maar toch uw doelstellingen wilt behalen, kan de Fitness Fabriek  u een nieuwe vorm van Personal Training aanbieden. De op afspraak ingeplande training bestaat uit 1 of 2 sporters, die een half uur lang een intensief trainingsschema volgen onder begeleiding van een Personal Coach. De sporters worden eveneens begeleid middels een voedingsadvies en vet% controle meting.

Deze vorm van Personal training omvat een persoonlijk intake gesprek om uw doelstelling vast te stellen, 1x per week een half uur intensieve training, controle metingen en voedingsadvies. De maandelijkse contributie is inclusief onbeperkt gebruik van de faciliteiten van de Fitness Fabriek. Dat betekent dat u naast de personal training – zo vaak u wilt- kunt sporten.

Ervaringen fitness plus klanten

Geanna (32 jaar)

Super tevreden!
Aanrader om te trainen onder begeleiding bij de Fitness Fabriek! Je doelen worden behaald, er heerst een gezellige sfeer en de extra lange openingstijden zijn een groot voordeel.

Twee jaar geleden is er aan mijn beide knieën retropatellaire chondropathie geconstateerd. In het verleden wandelde ik drie maal per week zo’n vijftien kilometer, maar door de klachten van pijn en vochtophoping in beide knieën had ik al moeite om één kilometer te wandelen.Na een tijd van zoeken mailde ik eind november 2017 naar de Fitness Fabriek en kwam ik in contact met Gerdina de Jong. Na een persoonlijk gesprek stelde Gerdina een schema voor mij op en ook gaf ze mij deskundig voedingsadvies. De altijd vrolijke, enthousiaste en professionele Gerdina motiveerde mij om door te zetten, dat tot resultaat leidde wat ik nooit had kunnen bedenken!

Mijn gewicht is flink gedaald: – 11 kilo
Metabolische leeftijd van 46 naar 33!

Ik ben inmiddels al een tijd pijnvrij, waardoor ik vier à vijf keer in de week met veel plezier en voldoening kan trainen.

Petra (54 jaar)

Sinds 2016 sta ik ingeschreven bij de Fitness Fabriek. Hoewel ik graag wilde sporten om een betere conditie en wat sterkere spieren te krijgen, kwam het er vanwege allerlei redenen minder vaak van dan ik wilde. Omdat ik vanwege een lichte beperking in mijn arm en been, nogal eens met pijn de sportschool uitging en ik bovendien een stok achter de deur wilde hebben om vaker te kunnen sporten, kreeg ik het advies om met personal training te starten. Dit doe ik inmiddels met veel plezier sinds september 2017. Wat prettig is, is dat er zeer flexibel gewerkt wordt; kan je een keer niet dan wordt er gemakkelijk even geschoven naar een ander moment in de week of de gemiste les wordt later een keer ingehaald. Ook wordt het trainingsprogramma op mij persoonlijk aangepast waardoor ik kan doen wat ik kan en wordt er rekening gehouden met mijn grenzen en beperkingen. Het feit dat het trainingsprogramma zo op mij is afgestemd en dat de coach iemand is die niet alleen de nodige kennis en kunde heeft, maar mij ook weet te motiveren, geeft mij het gevoel dat ik in goede handen ben. Doordat er voortdurend wordt toegezien op mijn belasting en belastbaarheid, heb ik geen kwetsuren meer gehad. Ik voel mij sinds ik aan personal training doe niet alleen fitter, maar mijn conditie is ook behoorlijk verbeterd. Wat dat betreft kan ik personal training iedereen aanraden.

Janneke (30 jaar)

Erg tevreden over fitness plus! Train al iets meer dan een jaar met Gerdina en het is elke week weer een leuke, nieuwe training en geen enkele training is gelijk. Het is afwisselend, motiverend en voor mij een stok achter de 
deur! Regelmatig bespreken we mijn voeding en wat zoal wel of niet verstandig is om te eten. Betrokkenheid en flexibiliteit van de trainers is super!

Elly

De eerste stap, een proefles in de Fitness Fabriek. Erg spannend voor mij. Veel te lang niet gesport en een blessure gehad. Ik was op dat moment veel te zwaar en lang niet in shape. Na de proefles was het voor mij duidelijk; ik moet wat doen… Gelijk gekozen voor fitness plus vanwege de persoonlijke begeleiding. Ik wilde mijzelf nu een keer serieus nemen en de juiste weg bewandelen en dat is een hele goede keuze gebleken. Mijn doel heb ik samen met Gerdina vastgesteld. Ik wilde graag tien kilo afvallen en fitter worden. In februari ben ik begonnen en nu half juli ben ik een heel stuk fitter, sterker en bovendien 15,5 kilo lichter! Het is nog steeds iedere keer leuk om personal training te doen. Ik ga nooit met tegenzin naar de Fitness Fabriek. Altijd is daar Gerdina met haar stralende lach om mij te motiveren om net even een stapje verder te gaan. Samen zijn we tot dit resultaat gekomen en ik ga nog even door. Dit is een van de beste beslissingen in mijn leven geweest.

Agnes

Even voorstellen. Ik ben Agnes, 48 jaar en sport vier keer in de week bij de Fitness Fabriek, waaronder twee keer een half uur met mijn personal trainer Gerdina. Samen hebben wij mijn doel besproken en Gerdina maakte daar trainingen voor. Mijn ervaring met personal training is dat je goed gemotiveerd en begeleid wordt tijdens de training. De training is altijd zeer gevarieerd en er worden steeds andere apparaten gebruikt. Heb je een doel en wil je dit bereiken, dan is fitness plus een hele goede optie. Ik ben in ieder geval vol lof en het is voor jong en oud aan te raden.